De standaard export is nu GPX, om het simpel te houden en omdat dit het meest gebruikte formaat is.

Als je toch een toepassing hebt waarin je een ander formaat nodig hebt, dan kan dat:

1. Kopieer het adres van de GXP export (rechts-klikken op het export-icoontje), dit is bijvoorbeeld https://api.runnermaps.nl/route_575.gpx?type=track
  2. Verander de extensie, het gedeelte achter het vraagteken kun je weglaten. De mogelijkheden zijn KML (https://api.runnermaps.nl/route_575.kml) en TCX (https://api.runnermaps.nl/route_575.tcx)